För att beviljas lån i Sverige krävs enligt lag att man är myndig, det vill säga minst 18 år gammal.

Denna åldersgräns är minimum, observera dock att det är fritt för långivare att sätta en högre åldersgräns än den som är satt enligt lag

Informationen på denna webbsida är under ständig förändring i takt med att räntor, villkor och så vidare skiftar hos banker och långivare.

Vi gör alltid vårt bästa för att säkerställa att informationen på sidan är korrekt. Vi kan däremot inte garantera att all information alltid är korrekt.

Du som låntagare har ansvar för att att inhämta information från respektive långivare och säkerställa att du förstår alla villkor, långivarens tjänst och de ekonomiska risker du tar när du ansöker om lån.

Om du har några som helst frågor eller ärenden som gäller ditt lån så ska du kontakta långivaren. Credlan.se ger inte ut en personlig rådgivning eller rekommenderar någon långivare och vi är inte ett licenserat, finansiellt institut hos Finansinspektionen.

Därför kan vi heller inte räknas som ett finansiellt institut eller ansvara för e.v förluster eller missförstånd samt vara delaktiga i e.v tvister mellan dig och långivaren.

Vi använder oss av så kallade affiliatelänkar vilket innebär att vi erhåller en provision för förmedlade kunder.

Information i vår jämförelsetjänst är hämtad direkt från de långivare vi listar. Information är hämtad från pålitliga källor och vi försöker att hålla den så korrekt och uppdaterad som möjligt. Vi ansvarar dock inte för att att all information är helt korrekt och som låntagare bör du kontrollera alla regler och villkor hos den långivare du ansöker om lån hos.